A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Phunnel Kerámia (Hawanna, Tangiers, Stb.)

, Hozzászólás ID: #101607
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414

Hehe, meg lettem róva, latom :hehe:

Na, szoval en ugy keszitettem el, hogy fogtam valami kis kupakot (ez eloszor egy tubus temperanak a kupakja volt, csak azzal az volt a baj, hogy nagyon konnyen elszakitotta az alufoliat keszites kozben, mert eles volt a szele; utana egy parfumnek a kupakjaval csinaltam, azzal mukodott), ami nem volt tul nagy es erre ket reteg alufoliat rahuztam. Ezutan csak ugy nagyjabol a vegeit visszahajtottam es igy beleraktam a keramiaba (ugy, hogy meg a kupak benne volt, hogy ne veszitse el a formajat). Ezt szepen felhajtogattam a keramia oldalara; csak ovatosan kell vele banni, mert eleg konnyen elszakad. Miutan megvolt a vegleges forma, kilyukaszottam a kozepso resznek a tetejet, kivettem a kupakot es visszaraktam a keramiaba.

Kb ennyi, amit tudok mondani az elkeszitesehez, egy kis turelem kell hozza, az biztos, de en ugy tapasztaltam, hogy ha az ember nem osszecsapva kesziti el, akkor hasznal a dolog, ha viszont valakinek nincs turelme szepen megcsinalni, akkor nem tartom erdemesnek probalkozni, mert csak kellemetlen elmenyben lesz resze.

Ami egyeni tanacsot meg hozza tudnek fuzni a dologhoz a phunnel adottsagait ismerve, hogy ami fontos, az az, hogy a kozepen levo resz, amin a lyuk van, az alacsonyabban kell, hogy legyen, mint a keramia kulso pereme, hogyha a legvegen rafeszited az alufoliat, amire majd a szen kerul, akkor az nehogy betomje a lyukat, vagy keves helyet haggyon, mert akkor egyreszt nehez lesz szivni, masreszt pedig keves fustot fog adni.

-na most igyekeztem nem lusta lenni :rouge: :happy1: