A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa, mint új trend

, Hozzászólás ID: #100964
p3pito
Felhasználó
p3pito
  • Hozzászólás: 92

Szerintem a “trend” szó önmagában semmilyen negatív tartalmat nem hordoz, trend az ha azt mondjuk ” manapság többen vesznek vízipipát mint 10 éve ” vagy ” a mai vízipipások nagy része nem tudja mi a különbség nakhla és al fakher között “. – tehát a trend szót véleményem szerint nem célszerű negatív jelentéssel ellátni.

Nagyon sokan vannak – ahogy mondtátok is – akik nem elég tájékozottak a vízipipázással kapcsolatban. Ez motiváció függő is, hiszen nem lehet mindenkitől elvárni, hogy olyan odaadással álljon hozzá a vízipipázáshoz, mint pl. az itteni fórumozók jelentős része. Ehhez tapasztalat és magas fokú érdeklődés kell. Ameddig ez nincs meg, addig a legtöbb vízipipás nakhlát fog venni, top mark pipát és öngyulladós szenet fog használni, közben pedig hatalmas arcnak hiszi majd magát, amit a környezete tudtára is fog adni.

Jól mondták az előttem szólók, hogy mindenki saját maga miatt pipázzon, nem kell másokkal foglalkozni. Azonban hosszútávon érdemes lenne tenni valamit, annak érdekében, hogy mérséklődjenek az olyasfajta szituációk, amiket az első hozzászólásban is olvashattunk. Magyarul az a lényeg, hogy emeljük a színvonalat. És ez a mi feladatunk.

( én már 4 embert tereltem jó irányba ez ügyben, azóta is kulturáltan pipáznak )