A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Ajánlott linkek

Ajánlott vízipipás linkek

Vízipipás weboldalak, portálok:

Vízipipa fórum: Közép Európa és Magyarország legnagyobb vízipipa fóruma. Napi közel 100 új hozzászólás, segítőkész és összetartó közösség biztosítja, hogy mindig találtok valami érdekeset, illetve a kérdéseitekre válaszokat kaptok gyorsan.

Vízipipa vásárlás-eladás: Az egyetlen vízipipás apróhirdetésekre specializálódott oldal. Ha szeretnél új vízipipát olcsón, akkor nézz be! Ha meguntad régid vagy már nem használod, akkor kínáld fel eladásra és keress pénzt vele!

Vízipipa dohány: Egy oldal, ahol minden hazai és népszerűbb külföldi vízipipa dohány márkának külön al-oldala van. Ezeken minden szükséges információt megtalálsz az adott dohányról. Ezen kívül teszteket, ötleteket hozzá.

Vízipipás link gyűjtemények:

vizipipa.linkdr.hu – Az egyik legrészletesebb és leginkább rendben tartott link katalógus, vízipipa témában. Folyamatosan kerülnek bele új linkek.

www.vizipipa.tlap.hu – Nem összekeverendő a sima lap.hu-s link gyűjteménnyel. Sokkal rendezettebb, frissebb linkeket tartalmaz. Kizárólag aktív és működő vízipipás weboldalak linkjeit találhatod itt.

Külföldi ajánlott oldalak:

Nazarhookah.com – Egy megbízható remek külföldi webáruház. A Razan szívócsövek hivatalos forgalmazója.

HookahPro.com – A világ legnagyobb vízipipás fóruma. Napi több száz hozzászólás, több ezer-tízezer tag. Mára nem csak egy fórum lett, hanem egy komplett közösség.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply