A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipás fogadalmak 2015-re

0

Mindenki bizonyára ismer olyan személyt, aki újév alkalmával fogadalmat tesz. Ez lehet fogyókúra, káros szenvedélyről leszokás vagy szinte bármi. Azonban  bizonyára ti is halottatok már vízipipás fogadalmakat. Ezekből gyűjtöttünk nektek egy kis toplistát. Noha már első hét is elmúlt a 2015-ös esztendőből, azért még nem késő új fogadalmat tenni az évre.

Vízipipás fogadalmak

Gyakrabban tisztítom a pipám

vizipipa-test-tisztitasA lustaság félegészség. Ezt sokan tudjuk és igyekszünk minél egészségesebbek lenni. Azonban a vízipipa tisztítása nagyon fontos, hogy tisztán érezzük az ízeket. Továbbá egy szép, csillogó vízipipa, tiszta üvegtartállyal sokkal szebb látvány. A vízipipa tisztításról cikkeinket itt találhatod.

Ezt a fogadalmat mi is megtettük! 🙂

Új vízipipát vásárolok!

elnefes-colonial-sultan_hookahLe sem tagadhatjuk, hogy mindig ott bujkál bennünk a kis ördög, hogy vásároljunk egy új vízipipát. Mindig egy piivel nagyobbat, egyel jobb márkát, kevésnyit díszesebbet. A kézhezvételt követő mámoros érzést pedig imádja mindenki, ne tagadjátok. Azonban mindig nézzünk körbe vásárlás előtt a piacon, milyen márkát, méretet érdemes rendelni, vásárolni. Cikkünk segít a vízipipa vásárlásban.

Újítok, új ízeket és márkákat próbálok ki

al-fakher-uberpremiumVannak akik szeretnek a bevált ízeknél maradni. Van viszont a másik oldal, aki inkább több ízt és márkát próbál ki, nem ragaszkodik egyhez. Hogy ki melyik táborba tartozik, döntse el maga. Egyfelől jó ismerni és megbízni egy termékben, tudván, hogy biztos azt a minőséget kapjuk. Másfelől pedig az újdonságok felé nyitással sok új élményt nyerhetünk. Hazánkban más kérdés, hogy a választék csekélyebb, de azért nem vészes a hazai vízipipa dohány kínálat.

Öngyulladós szénről, a természetesre állok át

vizipipa-szen-izzitasEz egy igen bölcs fogadalom! Az öngyulladós vízipipa szenek esetében mindig jelen van egy kis mellékíz, mivel a gyújtóréteg sosem tud elégni 100%-osan. Ez nem is túl egészséges. A természetes vízipipa szenek nem tartalmaznak ilyen gyújtó réteget és már elég olcsón hozzájuthatunk egy gázforrasztóhoz, kemping gázfőzőhöz vagy elektromos izzítóhoz. Ezt a fogadalmat bátran tudom ajánlani minden vízipipásnak!

Többször hozok össze társaságot pipázásra

vizipipa podcastVízipipázni egyedül is kellemes élmény, azonban társaságban az igazi! Fogjunk egy pakli kártyát, vegyünk elő egy régi társasjátékot. Hívjuk át barátainkat, tegyünk ki kis nassolni valót és üdítőt. Gyújtsuk be a pipát, majd élvezzük a baráti társaságot és a kikapcsolódást! Hanincs pipás társaságod, csatlakozhatsz egyhez a vízipipa fórumban.

Share.

Leave A Reply