A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Monthly Archives: február, 2009

Fokozott biztonság

1

Ahogy a blog egyre népszerűbb lett, sajnos egyre töb spam robot regisztrált.Hála az égnek az Akismet nem engedte, hogy publikálva legyenek ezek a kommentek. Azonban a regisztrációk egyre zavaróbbak lettek. Eképpen a regisztrációt össze kötöttem egy anit spam bot adatbázissal egy plug in segítségével, így jóval kevesebb vagy egyáltalán nem lesz gépi regisztrált ‘tag’. Ezen felül, bekerült egy számolós védelem is a kommentekhez. Ez tovább fokozza a biztonságot aképpen, hogy kiszűri ki a robot és ki nem. Ez is egy kiegészítő segítségével lett megoldva és egy sima összeadás eredményét kell beírni. Illetve kellene, mivel aki regisztrál és belép, annak ez…

Share.

Milyen ízeket részesítesz előnyben?

5

Új szavazásunk indult, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy az alap gyümölcsös ( citrom, menta, mangó, sárga-görögdinnye, szilva stb. ) ízeket szereted-e jobban, vagy az extrémebb, különc aromájú dohányokat. ( kóla, cardamon, rózsa, jázmin stb.) Várom a szavazaitokat! [poll id=”12″] (Annyit még had kérjek, hogy ha a szavazás nem működne, valamilye hibát írna ki, kérlek jelezzétek, hogy javítani tudjam, mert nálam rendben megy, viszont az előző szavazásra nagyon kevés voks érkezett.)

Share.

Heti ajánló: Cocobrico természetes szén

4

Pont 1 hete volt az utolsó, Heti ajánló bejegyzésünk. Ezt a jó kis kezdeményezést szeretném tovább vinni, aképpen, hogy most jönne ismét egy hasznos cikk az új oldalról. Változatosság kedvéért, most egy szén tesztet mutatnék be nektek. Még pedig az első hazai Cocobrico tesztet, tudomásom szerint. :tongue: Eme igazán remek, nemzetközi szavazásokon a legjobbnak fémjelzett szenet már egy jóideje használom, de most már megérett a dolog cikk formájában is. Lássuk!

Share.

Így is lehet izzítani…

5

Egyik angol vízipipás információs oldalál láttam a lentebb látható képet. Néztem rendesen. Elnézést, hogy megint képet teszek be, de ezt azt hiszem látnotok kell. Nem piskóta! Valaki mondja már el nekem, mi a fene az?! Lángvágó? Vagy micsoda? Minden esetre durva lángja van. Nekem egy kis mobil gázforrasztóm van, az se semmi, de eltörpül emellett a benga mellett. Érdekes, hogy egyeseknek a lakásba is van ilyen ‘lángszóró’ eszköz.

Share.

Dohány doboz minta

0

Keresni akartam számotokra valami jópofát. Végül is találtam egy képet. Illetve nem is kép, inkább minta. A dohány dobozának a mintájára bukkantam. Igaz valami ismeretlen külföldi márka festésével, de nem az a lényeg. Így első ránézésre ez egy 50g-os csomagolás papír doboz sablonja.

Share.

Heti ajánló: Üveg tisztítása

3

Az új oldal kapcsán gondoltam, heti rendszerességgel fogok 1-1 hasznos cikket ajánlani. Tekintettel arra, hogy az új oldalon közel 50db (Igen, ötven darab indulásnak!) cikk lesz már első pillanattól, így lesz bőven szemezgetnem a cikkek közül. Most arra gondoltam, jöjjön egy friss cikk az új oldal tartalmából: Már a 2., 3. használat után igen kellemetlen és erős szagúvá válik a tartály. Ezt rendszeres öblögetéssel tudjuk enyhíteni, azonban ha teljesen elakarjuk tüntetni a tisztább ízekért, akkor be kell vetni már komolyabb praktikákat is.

Share.
1 2