A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dortmund, dohány expo – Hírek

1

Biztosan kevesen tudják, de épp ezekben a napokban zajlik, zajlott Dortmundban a németországi dohány expo. Ahogy a neve is sugallja, itt mutatják be a különböző dohány gyártók. Így a vízipipa dohány cégek is képviseltetik magukat. főleg arra tekintettel, hogy Németországban sokkal komolyabb ipara és felvásárló piaca van a vízipipás termékeknek, dohányoknak. Pár fontosabb hírt szeretnék csak kiragadni, melyek az alábbiak:

Sahlar kerámia - El Nefes vízipipa

  • Az El Nefes márkájú vízipipa dohány hamarosan már Német barátainknál is kaphatóak lesznek, így nem csak a hazai vízipipások ismerkedhetnek meg például a remek grépfrút ízvilágával.
  • Több hamarosan kapható El Nefes vízipipa modell is bemutatkozott az expo-n a nagyvilág előtt. A fenti képen láthatóak, kattints a nagyobb méretért!
  • A Sahlar márkajelzésű kerámiák is láthatóak a rendezvényen! Így a Német piacra is betör a kiváló minőségű Sahlar vízipipa kerámia!
  • Starbuzz? Következő bejegyzést tekintsd meg! 🙂
Share.

1 hozzászólás

  1. Nagyon örömteli dolog, hogy két kiváló termék is kapható lesz Németországban. Még nagyobb az örömöm, azért, mert mindkét termék kitalálóját jól ismerem. Ezúton is szeretném nekik elismerésem kifejezni, és nagyon drukkolok, hogy mindkét termék fényes karriert fusson be a német piacon!

Leave A Reply