A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Egy videó a kezdőknek

11

Böngésztem a YouTube-on vízipipás videók után. Találtam is egy jó minőségűt, amibe egy normál egyiptomi kerámit töm az illető. Némi szöveges kiegészítések is vannak a videóban. Aki még kezdő, annak ajánlott a megtekintése. Aki már profibb, az csak a végét nézze meg 2:35-nél.

Mekkora szén az már? Jézusom! Fele akkora darab is nagy lenne. Még be sem izzott rendesen. A természetes szén használatáról még utána kéne nézni 1-2 dolognak. – félreértéss ne essék, nem fikázni akarok – Van egy tippem, hogy amint jobban elkezdett izzani a szén, a tömés teljesen és hamas megégett. Alugyűrűvel még lehetne rajta javítani. 😉

Share.

11 hozzászólás

  1. Nem annyira figyeltem, de szerintem egy alufólia galacsint. Gyúrj össze egy kevés alufóliát gömb alakúra és tedd a szén alá. Ebből kell 2-4 darab, hogy mindenhol legyen a szén alatt.
    Érdemes viszont nem ezt használni, hanem egy ugyancsak alufóliából készült gyűrűt. Akkora legyen, amekkora a szén, ne legyen túl magas az oldala.
    Élvezd a pipázást 😉

  2. nekemi silyen szenem van de nekem dobozba van és coal manara a neve asszem. a dobozon egy 1 arab csávesz pipázik am meg láttam elöbb is ezt a vidit és nem szoktam a szén alá semmit se rakni mégis csak a végén érzem hogy ég(amikor már alig van a szénből).

Leave A Reply