Minden ami vízipipa!
Vízipipa FAN › Fórum › Ami vízipipa › Rendezvények és megmozdulások › Általunk szervezett rendezvények › 4. éves Vízipipafan Születésnapi Találkozó
Lassan itt az ideje tervezni.
Syska, van valami elképzelésed vagy ilyesmi, hogy mikor legyen s hol?
Egyébként én Qt-t fogom hozni a találkozóra.
Itt lesznek a pontos információk. (by sYska)
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a 4. Vizipipafan.hu születésnapi vízipipás találkozó időpontja a következő lesz: 2010. December 11. Szombat 14:00-20:00
Helyszíne: Cairo Café (Budapesten, a kávézó az Astoria szállóval szemben a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis u sarkán található. Pontosabb hamarosan…)
Egyéb információ: Sajnos idén nem sikerült ingyenesre kihozni a dolgot, így 500Ft lesz a fejenkénti belépő. Azonban! A belépőért jár egy igazi török tea. (Ha belegondoltok ez nem egy hatalmas ár.) Továbbá 3x3kg Bamboocha is lesz, így a résztvevők ingyen szenet is kapnak, hála a Szultánkincseinek! A szenek izzításáról, a vízről és a kényelemről a Cairo Cafe gondoskodik számunkra! (Egyesek Gurmand kávézónak ismerik.)
Facebook-on tessék jelölni, hogy ki jön és ki nem! -> https://www.facebook.com/event.php?eid=165588280148659
További információk hamarosan!
A helyről további információk: (cím, odajutás, stb.)
… zipipa-bar
Én örülnék szívesen résztvennék 1 ilyen partyba ha mehetnek majd friss fórumtagok is 😀
A 3 éves szvsz egy picit szűkös volt, de nem tudom, hogy tudunk-e jobb helyet találni 🙁
sajna én nem tudok menni :(. Legközelebb Januárba megyek haza. Pedig tök jó volt….. ááá már most fáj a szívem
Jelenleg még a megfelelő hely keresése van folyamatban. A pontos dátum előtt 1 hónappal majd szólni fogok/fogunk, hogy mi, hol, mikor, milyen formában lesz.
És kik mehetnek erre a találkozóra? Én még eddig nem voltam ilyenen, mert akkor még semmit nem tudtam erről az egészről. Lesz valami feltétel?
Legyen egy vízipipád 😉
Kábé. 😀 Más feltétele ‘elvileg’ a 18-as korhatár, de ezt úgy sem tudjuk ellenőrizni.
Kábé. 😀 Más feltétele ‘elvileg’ a 18-as korhatár, de ezt úgy sem tudjuk ellenőrizni.
Végülis hülyeség az a ‘törvény’?, hogy a személyidet mindig magaddal kell hordanod.
szerintem erre én is mennék, ha időben megfelel:)
néhányotokat már ismerem, a többieket pedig megismerném:)
Ha az időpont megfelel mindenképpen ott leszek, tavaly is nagyon tetszett
óó ha 18 „karika”van akk én nem tok menni pedig egy ilyenre szívesen elmennék:(
hát akkor én se férek be 🙂
Kíváncsian várom, hogy alakul az időpont…hátha idén eltudnék menni!
én mindenképp mennék:)
Én is szívesen megyek, csak kérdés, hogy hol és mikor lesz. Sajnos időhiány nálam is fennál elég dúrván, de mindenképp megpróbálok elmenni, ha van már dátumunk.
Természetesen a 18+-os dolog vonatkozik a találkozóra, ugyanúgy, ahogy a fórumra is csak az azt betöltöttek írhatnak saját véleményt. Viszont mivel a törvény által korlátozva vagyunk és sajnos senkinek nem kérhetjük el az igazolványát, hogy a fenti dolgot ellenőrizhessük, így mindenki saját becsületessége alapján jöhet 😉
Üdvözlet Mindenkinek!
Mikor derül majd ki a helyszín és az időpont?
Szerintem mennénk 3-an tatabányáról.
Jó füstöt és kellemes dohányokat!
Mikor derül majd ki a helyszín és az időpont?
Szerintem mennénk 3-an tatabányáról.
Jó füstöt és kellemes dohányokat!
..
Figyelem!
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a 4. Vizipipafan.hu születésnapi vízipipás találkozó időpontja a következő lesz: 2010. December 11. Szombat 14:00-20:00
Helyszíne: Cairo Café (Budapesten, a kávézó az Astoria szállóval szemben a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis u sarkán található. Pontosabb hamarosan…)
Egyéb információ: Sajnos idén nem sikerült ingyenesre kihozni a dolgot, így 500Ft lesz a fejenkénti belépő. Azonban! A belépőért jár egy igazi török tea. (Ha belegondoltok ez nem egy hatalmas ár.) Továbbá 3x3kg Bamboocha is lesz, így a résztvevők ingyen szenet is kapnak, hála a Szultánkincseinek! A szenek izzításáról, a vízről és a kényelemről a Cairo Cafe gondoskodik számunkra! (Egyesek Gurmand kávézónak ismerik.)
További információk este!
Köszönjük mester:)
Jól hangzik, de mivel én lent lakom Baranya megyébe,sajnos ez nekem nem lehetséges.Pedig nagyon szívesen eljönnék.Videót készítsetek,hogy legalább lássam hogy milyen lesz 😀
Egyenlőre úgy néz ki el tudok menni, remélem semmi nem jön közbe.
Köszi az infót sYska!
Szívesen elmentem volna, de szalagavató után egy nappal nem látok rá sok esélyt :S
Nekem úgy néz ki megfelelő ez a hétvége. Én szeretnék menni. Kinek kell a pénzt odaadni? Előtte/közben/utána kell?
Nagyon valószínű, hogy majd a helyszínen kell, mintegy beugró gyanánt fizetni 🙂
Videó természetesen hasonlóan, mint a múlt évi buliról, most is készülni fog.
Videó természetesen hasonlóan, mint a múlt évi buliról, most is készülni fog.
akár többféle megközelítésből is :diable:
Kicsit a segítségeteket kérném!
Hívjátok meg barátaitokat Facebook-on és jelöljétek, ha ti részt vennétek a vízipipás találkozón!
Hány év a korhatár? 🙂
Most már biztos hogy tudok jönni!