A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Phunnel Kerámia (Hawanna, Tangiers, Stb.)

, Hozzászólás ID: #101880
anegytech
Felhasználó
anegytech
  • Hozzászólás: 825
wakummaci írta korábban:

Én is csak azt mondom, hogy a HAVANNÁBA, amiben MEGFELELŐ méretű volt a mod, ott sajnos megégett a dolog,míg nélküle nem.Tangierssel még nem próbáltam,de elméletileg a dolog fizikája miatt igaznak kell lennie annak amit mondasz, bár szerintem a füstmennyiségnek is illene növekednie. Elvileg :).

Őő, szerintem nálam abból az okból nem növekedett a füst, sőt gyérebb volt, mert a mod elég nagy helyet foglalt, ezért a szokásosnál kicsit jobban megnyomkodtam a dohányt. Ezáltal nehezebb volt szívni és talán ezért jött kevesebb füst. De fogalmam sincs. De én mindenesetre csak fizikai szempontból néztem a dolgokat, de azthiszem az lesz a legjobb, ha még kipróbálom párszor.

Ja és aki phunnelt akar venni, azt ne rémissze meg ez az eszmefuttatás, mod nélkül tök király, szóval nem kell mécsesből modot fabrikálni annak aki nem akar, így is ízes füst jün, nem is akármilyen. Amióta megvan a phunnel csak hüledezem. Szóval moddal vagy anélkül … király :). Aztán moddal még próbálkozom, elképzelhető, hogy a végén nekem sem fog beválni :hehe:.