A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nem változik Lukjani

10

Természetesen Lukjani a nagy felháborodásában és a sok intézni való között azért elnézett ide, hogy olvasgasson. Gondoltam válaszok neki saját oldalán hozzászólásként. Meg is írtam. Semmi káromkodás, normális hangnemben írtam. Mások írását engedélyezte, az enyémet természetesen moderálta. Vajon miért? Mivel tudom, hogy el fog ide nézni vagy mások felhívják a figyelmét, így ide írom a válaszom számára, hogy bárki szabadon olvashassa.

Lukjani:

[…]
A másik fórum vezetőjével nem fogok vitába szállni. Ő is az az ember, aki mindenben csak a rosszat látja, és a ***pipa.eu fikázásához ért. Figyeltem a blogját, amióta a ***pipa.eu szünetelt, ott sem az ígért mennyiségben jelentek meg a cikkek. Tegnap óta viszont ott is élet van, ha lehet annak nevezni.

Szerintetek ebből állt a nyaram végig? Lukjani ezt gondolja. Nem is kicsit téved….

Erre írtam eme választ:

sYska:

Ha már rólam van szó.
Nekem is kevés az időm, én még eddig nem is mentem nyaralni. (Pláne nem nagyobbra..) Ígértem pár cikket, hmm 5-6ot. Ezen kívül kb. ugyan ennyi videót. Mást mit ígértem?
A blog bejegyzések megszülettek, mert nem kis mértékben esett az állam a földre. Készítettem egy listát a régi árakról, hogy majd leírom azt, hogy “az új webshop-jában ez 24%-al olcsóbb, tehát javult”, de így?
Semmi olyan dolgot nem írtam ott ami ne lenne igaz. Vagy tévedek?
Nálam a blogba 1 hónapba 11-12 bejegyzés van. Nem tűnök el szó nélkül, cserbenhagyva a vásárlókat.
Régebben a feljelentéses ügynél én kerestelek meg, hogy összefogjunk az *Alkoholistadrogospöcsfej* Péter ellen. Aztán nocsak, pár email után elfelejtettél válaszolni, válaszra sem méltattál.

A dohányok ára nem tegnap óta fix az eu-ban. Ezt előre kellett tudnod amikor nézelődtél, hogy melyik országba menj át. Így az olcsó dohány csak ámítás volt, ezt te is tudod. (Ha pedig nem, akkor nagy figyelmetlenség.)

Elhiszem, hogy sok munka van a nyitással, ehhez további kitartást kívánok.

Arról, hogy én mindenben a rosszat látnám kicsit más a véleményem. Csak felháborít, ahogy évek óta ezt a ‘parasztvakítást’ csinálod, csak eddig nem tűnt fel ennyire senkinek. (Lásd Nammor szívócső esete. Ugyan onnan vásároltad és behazudtad mindenkinek, hogy ‘új forrásból vettem, ezért olcsóbb’, miközbe a fenét. Tudom, hogy csak egy helyen lehetett kapni. Te 8000Ft-ért árultad, más pipás shop 6750Ft-ért. A futár kerülne 1250ft-ba vagy a saját kapzsiságod?)

No, de hagyjuk akkor a múltat. Várom, hogy kinyisson a shop. Be fogok számolni, megírni a tapasztalataimat. (Pozitív, negatív egyaránt!) A hiányzó dohányok beszerzéséhez sok sikert, remélem sikerül feltenni, mivel mindkét márka tényleg minőségi és finom.

Sok sikert kívánok a megnyitáshoz, reméljük mihamarabb meglesz és minél korábban sikerül a teljes kínálatot elérni.

Üdvözlettel:
sYska

Amit elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy milyen másik fórum? Van neki egyáltalán fóruma? Ahh, ja igen. Ami a költözése óta “Karbantartás” alatt van és aminél 8000 hozzászólásból 3000 offolás, 800 tagból 600 erotikus reklám robot regisztráció. Így szerintem nincs ‘másik’ fórum. Egy vízipipa fórum van csak.

Aztán a másik, hogy én nem csináltam időközben semmit. Nézzük csak:

Ezen kívül 4 link tárat csináltam, amik vízipipás linkeket tartalmaznak és van még 1-2 projekt amint dolgozok már egy ideje és szintén vízipipával kapcsolatos. Tehát nem lazsáltam. Te  a boltod intézted, én ezeket. Egyikünk sem pihent és ült  babérjain. Csupán ezen oldalak kihíresztelésével várni akartam még, hiszen sok márkának hiányzik még az oldala.

Még mielőtt ismételten valaki kötekedne: Tényleg drukkolok, hogy megnyisson a webshop-ja és eddig nem hozzáférhető új márkákkal, vízipipákkal és dohányokkal bővüljenek a hazai vízipipások. A fentebb idézetekket komolyan gondolom és sok sikert kívánok ismét, még ha egy szemét alaknak is tart, tévesen.

Share.

10 hozzászólás

 1. Ha nézed az oldalt, látod, hogy szakaszokban jelennek meg a hozzászólások. 1-2 naponta (gondolom, amikor le tud ülni intézni) jelennek meg a régebbiek is. Az enyém is másnap délután jött elő. Meg van még benn egy, az gondolom a következő turnussal jön. Szóval szerintem ne ess kétségbe, kinn lesz a Te hsz-ed is, csak idő kérdése.

 2. Feca: A fikahadjárat folytatódik, a háború végéig. 😀
  Amúgy most 119 hsz van, én még akkor írtam amikor 40-45 volt. Szóval az törölve lett. Csupán azért, mert én írtam. Így akar bosszantani, pechére nem jön be. 🙂

  A közeljövőben igyekszem kevesebb figyelmet fordítani akkor a negatív kritikákra és arra az oldalra.

 3. üdv!

  oké, aláírom, lukjani nemsemmibarom, meg drágák a dohik, késett, stb… DE ő legalább megpróbál csinálni valamit, a többi webshop meg behúzza fülétfarkát. ami pedig leginkább zavar, hogy nektek mért kell orrba-szájba ölnötök egymást. összekaptatok régen valami nőügyön, vagy mi? mindketten pipások vagytok, segítsétek egymást, mert válságban vagyunk, magyar pipások. most az ellentétek nem számítanak!

 4. papii: Speciel azon gondolkozok és dolgozok, hogy miként lehetne vízipipa dohányt rendelni interneten át. A megoldás már majdnem teljesen megvan. 🙂
  Nem Nőügyön vesztünk össze. Csak LJ ezt csinálja már évek óta amit most, hazudik. Ez ellen emeltem fel a szavam. Aztán ebből lett az ellentét…
  Régen még üzleteltünk is. Akkor még kicsit másként mentek a dolgok.
  Mint egyik itteni bejegyzésbe írtam, amikor jött Füstírtó Péter és email-eztünk. Aztán egyszer csak nem jött válasz.. Következőre sem.. Anno nagy összefogást hirdetett. Utána mi volt? Elkezdte szapulni a többi webáruházat, hogy neki milyen kínálata lesz.
  (+Emlékszel még a dohány választós menü mizériára?)

Leave A Reply