A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shisharoma – Exotic mix ásvány tesztvideó

5

A Shisaroma egy új márka, csak pár hónapja kapható a piacon. érdekessége még, hogy magyar érdekeltségű. Ára kb. 1000-1200 Ft. körül mozog, agy valószínűleg gyorsan el fog terjedni, hiszen mivel még új, ezért némi felfutási idő szükséges neki. Csomagolása egy egyszerű kis műanyag dobozka, ennek ellenére jól zár, akárhogy rázhatjuk, a melasz nem folyik ki. maga a doboz 120g, ebből 108 g-ot az ásvány, 12-t pedig a melasz tesz ki. Ez bőséges melasznak számít, tehát nem kell attól aggódnunk, hogy az ásvány hamarabb elfogy, mint a melasz, egyenletesen el vannak osztva. A kavicsok nagyjából egyforma méretűek, így könnyen tömhetőek. A Shisaroma ásványok mintha porózusabbak, lukasabbak lennének az átlagnál, ezért a melasz is jobban beleissza magát.

shisharoma-exotic-mix1

Illata édes és intenzív, érezhetünk benne kókuszt, narancsot, banánt, ananászt, fahéjat és talán némi aszalt szőlőt is, de ezek összevetve harmonizálnak egymással. Ezek közül a kókusz dominál a leginkább, de nem nyomja el a többi illatát.

Íze kicsit gyengébb, mint az illata, de ez nem válik a hátrányára. Itt a kókusz és az ananász dominál, a narancs kissé háttérbe szorul. Ezeken kívül van egy rumos-kókuszos összhatása. Kellemesen édes íze van, szerencsére nem olyan erős, mint az illata, amely illatnak nagyon jó, de ízben túl erős lenne. A füstje, gőze is dús, ha elég hőt kap.

A teszt egy Nargilem NP 450-es pipával, HookahPro Classic Long mosható szívócsővel, két egész CoCoBrico szénnel és Vortex kerámiával készült. Egy jó gyümölcsös tea pedig személyes ajánlat mellé, ugyanis az még jobban kihozza a Shisharoma Exotic Mix gyümölcsös ízét.

Kb. 60 percig bírják, ~10 perccel tovább, mint az átlag, de persze ennek ezer tényezője van, amitől függhet, pl. a pipa összetevői, kiegészítő. Én mindenkinek ajánlanám, mert kellemes, frissítő összhatása van, és ráadásul nikotintartalma sincs, így nem szédülhetünk el tőle.

További videós tesztek a Videó bázison!

Share.

5 hozzászólás

  1. Én most Szintén ezen az np450en gondolkodom, vagy a MYA QT-n, vagy az Aladin Evolution Bell 47-cmes barnán gondolkodom… Csak hát a Nargilemnek meg a MYA-nak magasak az árai… Mondjuk még a dolgot akadályozza, hogy valami módon meg kellene győznöm anyáékat, hogy engedjék a pipát legalább ásványi kővel.

Leave A Reply