A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Új dohány márka, El Nefes

7

El Nefes, az az Törökül szívás, lélegzet. Ez a legújabb európai vízipipa dohány márka. Március 17. volt az a nap, amikor kigördültek az első dobozok. Ezek igazából nem is az első dobozok, mivel már pár tesztadag érkezett hazánkban, azonban csak páran próbálhatták ki. Egészen mostanáig! Az első komolyabb szállítmány, az előző héten érkezett meg és egyes boltokba már ki is került a kínálatba.

Első körben a leginkább népszerű ízekből jött az új vízipipa dohány márkából, az El Nefes-ből. Ilyen ízek, aromák a következőek: csoki-menta, citrom-menta, grépfrút, blue-mist (szeder-menta), málna, görögdinnye, citrus mix (citrom-narancs-mandarin?).

Többek véleményét olvasva, egy igen jó minőségű, jó aprítottságú és eléggé melaszos, nedves vízipipa dohányról van szó. Jómagam eddig a grépfrútosat próbálhattam ki. Ahogy tömtem vele, kicsit furcsán néztem a dohány színét. Kicsit világosabb. Kérdésemre megtudtam, hogy speciális Virgin típusú dohányból készül, amiből a Starbuzz is. Egy Alien mini Phunnel kerámia volt amibe tömtem. Tényleg nem kellett bele sok. Ment rá az alufólia és elején 3db szén, majd 4. darab is felkerült. Tapasztalataim alapján jobban bírja a hőt, mint más hazánkban kapható dohányok.

Összesítésben egy tömést, egy ízt próbáltam ki. Hamarosan beszerzek még pár dobozzal, hisz felkeltette a figyelmem ez az El Nefes dohány. Egy érdekességet még megosztanék veletek: Ezt a márkát a VP.eu cég üzemeltetője készítteti, így mondhatjuk majdnem azt is, hogy ez egy Magyar vízipipa dohány.

Aki többet szeretne megtudni:  Vízipipa Fórum – El Nefes

Frissítve:

Elkészült a weboldal is a márkához: El Nefes weblap megtekintése

Share.

7 hozzászólás

Leave A Reply