A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Újfajta ergonómikus szipka

3

Előfordult már veletek, hogy egyik barátotoknál szerettetek volna vízipipázni, de a szipka nem volt jó a szívócsövébe? Gondolok itt arra, hogy viszed kedvenc ergonomikus szipkád, mert ahhoz szoktál hozzá, majd barátodnál nem tudod rendesen a szívócsőbe tenni, mert esetleg ahhoz a csőhöz más fajta szipka kell?

Külföldön már forgalomba került a TheHookah.com oldalnál egy újfajta szipka, ami igazából csak úy újfajta, hogy a régi ötletet egészítette ki. Így (egyenlőre csak külföldön) már lehet olyan ergonomikus szipkát is vásárolni, amit a szívócsőre és nem bele kell tenni. Tehát kapható férfi és női szipka is.

Ergonomikus szipka

Egy kis érdekesség, hogy miért is női vagy férfi: [onlymembers]Például Törökországban is, a kerámiáknál is van lány vagy fiú. A fiú kerámia a szír, amit a lyuk szerű adapterbe kell helyezni, míg az általunk ismert egyiptomi kerámia a lány, mivel az végül is ‘ráül, ráhúzzuk’ az adapter kúpjára. A választást, hogy melyik lett a fiú – lány és miért, már rátok bízom. A szipkákra is így átragadt ez. A fiú szipka amit be kell dugni a szívócsőbe, a lányt pedig rá kell húzni.[/onlymembers]

Share.

3 hozzászólás

Leave A Reply