A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szavazz a dohányokkal kapcsolatban!

17

Bizonyára sokan ismeretek a Vízipipa Dohány .com oldalt. Egy kicsit mintha elkezdett volna éledni. Erről majd később részletesebben, most csak egy kis részre szeretném felhívni a figyelmeteket. Mégpedig egy szavazás sorozatra. Szeretnénk egy kicsit megtudni rólatok, hazai vízipipásokról, hogy pár dologban miként viszonyultok a vízipipa dohányokhoz.

Szavazz!

Szavazáshoz erre tessék!

A szavazáshoz nem kell regisztráció, nem kell email cím, semmilyen adatra nincs szükségünk, csak a kattintásotokra és véleményetekre! Az első 8 szavazás ismerős lehet többeknek régebbről. Azonban amiért eme szösszenet is írom, hogy kiegészült további szavazásokkal is és szerintem sokan még nem ismertétek ezt. A dohányokra szavazni folyamatosan lehet, bármikor! Nem lesznek lesznek lezárva. Így akik később néznék a bejegyzést, még ők is szavazhatnak kedvenc vízipipa dohány márkájukra, ízükre.

Share.

17 hozzászólás

  1. Nem feltétlenül vág a témába, de a Szultán Center boltot kerüljétek el. Sokat vásároltam ott régebben és meg voltam elégedve velük. Aztán vettem ott egy gyenge összerakású pipát, amit nagyon fényeztek, hogy ez bizony nagyon jó..
    És a legfrissebb tapasztalat:
    – Lejárt dohányokat árulnak a máshol újak áráért.
    – 3000Ft-ért vettem egy gyújtót ott és eléggé gyenge minőség.
     
    Egyedül szenet éri meg ott venni, mert az olcsó.

  2. Köszi! Ez érdekes, mert senki nem fikázta még le. Én vettem ott egy natúr nakhlát 250g kiszerelésben… megmutattak egy dobozt és jó illata volt..az enyém?….Hát olyan volt mint egy ilyen kátrány, vagy kihűlt lávatömb, -mindegy- nagy fekete száraz tégla volt. Mondanom se kell, hogy milyen szar volt szívni 🙁 A szén mindíg jó, a Shiazo olcsó és az nem kifogásolható, a pipák gagyik és drágák, hát igen. Az Al Fakher is teljesen jó, meg a Masah is, de a nakhla az alapból szar. A pipámat csomagban vettem a “Vízipipa Webáruházban” és megérte, csak ott meg más drága, mint a szultánban…

  3. Lehetne szerintem egy ilyen figyelmeztető post a blogon, hogy mi a helyzet a Szultán Centerrel mostanában. Nem azért, hogy kicsesszünk velük, inkább azért, hogy a pipások a pénzüket ne dobják ki, illetve hátha ez ösztönözné a boltot is a jobb termékekre.

  4. Egyébként a fórumban (? talán ott), olvastam a cikkírásos dologról. Ha megmondod miről írjak nagyon szívesen írok cikkeket, például a fent említett nehezen beszerezhető márkákról. Nem mondom, hogy 2 nap alatt megvagyok vele, de szép lassan elkészülnék. Csak nehezen tudok így nekilátna, ha konkrétan megmondod miről írjak, nagyon szívesen.
     
    Jim

Leave A Reply