A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nakhla Mizo Narancs dohány teszt

1

Sziasztok Vízipipafanok! Ezúttal az El Nakhla Mizo termékcsalád egy viszonylag új ízének számító Narancs ízesítésű vízipipadohányáról fogtok egy kis bemutatót olvasni. Elöljáróban annyit, hogy azért választottam dohányvásárlás során ezt az ízt, mert a korai nyárra való tekintettel nálam némileg a citrusosabb dohányok felé terelődik az érdeklődés. Nincs is jobb egy kis hűsítő narancsos füstnél vagy ennek mentás keverékénél a reggeli tea mellett.

Mizo Narancs dohány

  • Márka és íz: El Nakhla Mizo – Narancs
  • Dohány mérete és állaga: Megszokott Nakhla minőségű nagyobb darabkák tarkítják a könnyen tömhető átlagos méretűre vágott dohányt. Van elég melasz, azonban még sincs eláztatva a zacskó és a doboz sem.
  • Pipa típusa: MYA QT és mellé Nammor szívócsövet használtam.
  • Időtartam: Megközelítőleg másfél óra
  • Kerámia: HJ Alien Mini Phunnel
  • Alufólia: Páncél fólia, 1 réteg
  • Szén/Mennyiség: 4 db fél Cocobrico
  • Füst: Az elejétől fogva szép nagy felhőket produkált a tömés.
  • Illat/Íz: Az egész szobát elárasztotta a kellemes narancsos illat, szinte a számban éreztem a narancsgerezdeket.

Értékelés: Személy szerint nagyon kedvelem a sima Nakhla Narancsot is, így kíváncsi voltam milyen újítást hajtottak végre azzal, hogy a Fakhfakhina után a Mizo termékcsaládban is helyet követelhetett magának ez az íz. Másrészről pedig, a valamilyen szinten elvárásaim voltak azon irányba, hogy zárjegyes dohány lévén, milyen arányban áll a Mizo Narancs értéke/minősége a borsos árával. Nem kellett csalódnom, az újítás abban áll, hogy az erőteljes már-már túlzó ízt, kicsit lekerekítették, így azok számára is élvezhetővé válik a Narancsos dohány, akik kevésbé élvezik a markáns, mondhatni karakteresen erős ízeket. Panaszom nem lehet, mert megéri az árát, végig kellemesen élvezhető narancsos füstöt produkált eme prémium kategóriát méltán megérdemlő dohány. Így bátran ajánlom mindenkinek, akár magában, akár mixekhez!

Nem nagyon szeretek pontozni, mert mindenki ízlése különbözik valamelyest, így mivel én a tradicionálisabb dohányokat kicsit jobban kedvelem adok egy jó erős 8-ast! Sziasztok Hookah voltam, a Vizipipaforum.com -ról!

Nakhla nagy Mizo dohányok

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply