A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Itt a vége, fuss el véle

9

Egy elkésett poszt. Már rég ki kellett volna mondani, de nem mertem. A történet 2007 tavaszán kezdődött, majd őszén vált a most ismeretes VízipipaFan névvé. Volt számtalan örömteli pillanat. Hasonló érdeklődésű emberekből láttunk közösséget alakulni, egy alig ismert hobbiból pedig népszerű trendet. Láttunk könnyeket, kín keserves át nem aludt éjszakákat. Milliónyiszor kellett teljes erőbedobással küzdeni egy – egy kis célért. Az energiám elfogyott. Sokan nem tudjátok, de a VízipipaFan-os weboldalakat Én egy személyben (sYska) tartottam fenn, küzdöttem értük és bővítettem tartalmukat. Sajnos elfáradtam. Új irányokat szabta meg magamnak és ezek közé már nem fér az oldalak fenntartása. Vége. Sajnos.

Fájó szívvel kell kimondanom: A VízipipaFan lapcsalád becsukja kapuit. Talán végleg.

Mi várható? Semmi. Videók biztos nem lesznek, új cikkek sem igazán. Egyedül a fórum marad nyitva, a többi oldal be lesz zárva és archívumként marad, amíg el nem fogy a pénzem és a tárhely le nem lesz kapcsolva.

Külön köszönet illeti az alábbi személyeket, barátokat akiket örülök, hogy megismerhettem és akik segítettek az oldal valamely időszakában:

 • Krampi
 • Hookah
 • Shishamaster
 • Riccio
 • Akoska60
 • Wakuummaci
 • Gerago
 • Moldy
 • Webbie
 • és még sokan mások!

Köszönöm mindenkinek aki támogatott, akár csak egy pozitív szóval. Furcsa lehet, de köszönöm azoknak is, akik támadták és leszólták az oldalakat, tanultam az eseményekből. Összességében pedig:

Szép 8 év volt ezt! Ég veletek, bő füstöt mindenkinek!

Share.

9 hozzászólás

 1. Kedves SYSKA!

  Én újhús vagyok vízipipa terén 🙂 , szóval még keveset tudok,
  de meglehetősen nagy érdeklődéssel vetettem bele magam a témába,
  és sokat segít az a rengeteg információ, amit -mint megtudtam- neked köszönhetően olvashatok.

  Kérdésem a következő: nem lehetséges esetleg hozzájárulást küldeni neked, hogy a szervert tovább fizethesd, no meg hogy valamiféle jelképes köszönetet mondjon az ember ezért a sok információért? 1-2 ezer forint nem sok, de ha 20-30 ember utal ennyit, az már jó valamire. 🙂

  Üdv.: Ádám

   • Szia!

    Küldtem mailt!
    Ha elfogadsz egy javaslatot, a mail címed “kódold”,
    hogy a közösségi oldalakon, nyitott felületeken kotorászó levélszemetelő robotok ne lepjenek meg kéretlen tartalommal.
    Emberi felebarátaink úgy is érteni fogják a címet,
    a gépek számára viszont megnehezíti a kéretlen szemetelést. 🙂

    A közösség tagjaihoz intézve: remélem, másra nézve is ragadós lesz a példa! Ha csak egy szerény, jelképes összeggel is, de járuljunk hozzá ennek a kiváló oldalnak a fenntartásához, hölgyek-urak! 🙂

    Üdv.: Ádám

Leave A Reply