A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

El sem hittük volna, 7 évesek lettünk

0

Pontosabban mondhatnánk akár 8-nak is, ezt a hetet. Nosztalgikus visszagondolni arra, amit ma már csak történelemnek, múltnak nevezhetünk. Az első olyan weboldalra, mely kifejezetten a vízipipa témakörével foglalkozott. Ez volt az ország első vízipipás weblapja, akkor még ingyenes tárhelyen, eltérő címen, melyen kicsit több mint 1 évig voltunk. Aztán nőtt az oldalt, sokasodott a látogatószám. Kinőttük (igen, ekkor már megvolt a fórum) és elkezdődött a közösség fejlődése. Akkor még azon is gondolkodtam, hogy megéri-e egy tárhelyet és domain-t fizetni, van e lehetőség és életszerűség az oldalban? Majd 2007 novembere végén átalakultunk és megszületett a VízipipaFan. Akkor elképzelni sem mertem volna, hogy valaha elérünk ide. Gondoltam 1 éves születésnap, juj de jó. Két éves, az már jelent valamit. 5 éves, ha nagyon szerencsém van. Azonban nem, hiszen immáron 7+1 éve vagyunk veletek és szolgáltatunk vízipipás híreket, termék teszteket és leírásokat, segédanyagokat. Noha vannak mélypontok, a lapcsaládunk működik! Jöttek vízipipás oldalak, fórumok, nagyobb költségvetésű lehetőségekkel, de mind lemorzsolódtak, mert igényeltétek a minőséget és a valós információkat. Hazánkban a legjelentősebb, üzlethez nem kapcsolódó és legtöbb anyaggal rendelkező vízipipás weblap a VízipipaFan! Még nemzetközi porondon is igen ritka a több mint 150 fölötti cikk szám, nem beszélve a több mint 580 blog bejegyzésekről. Ezeket jelentős részben nektek köszönhetjük, hiszen Ti értetek készülnek, Ti adjátok a lendületet.

Mit is élhettünk át az elmúlt hét évben? Volt minden. Legtöbbször kihívásokat küzdöttünk le. Voltunk törvény által üldözöttek, közösség kovácsolók és csalók leggyűlöltebb ellenségei is. Bizony kaptunk az évek során fűt-fát. Ezek többségéről nem is értesülhettetek, nem részleteztünk és írtunk meg minden problémát, nem panaszról szól az oldal. Azonban büszkeség tölt el, hogy kibírtuk és itt vagyunk, itt is leszünk.

A továbbiakban igyekszünk folytatni a fejlődésünk és még több bemutató videót készíteni, tartalmas cikkeket írni. Elsődleges feladatunk jelenleg a jövő biztosítása, mind szerver ügyileg, mind időigény terén. Másodlagosként az aktualitáson javítani, hiszen egy új termék megjelenésekkor már szeretnénk számotokra információkkal szolgálni. A harmadlagos pedig az oldal kényelmének fokozása, a tartalomra koncentrálás. Más felől a jövőben szeretnénk újra felépíteni a közösségünket, szorosabbra véve a kapcsolatokat. Igyekszünk majd több pipás találkozót és rendezvényt is felvonultatni

Köszönjük ezt a 7-8 évet és reméljük a jövőben is velünk lesztek! 

vizipipafan-7eves

Share.

Leave A Reply