A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Ahogy nem izzítasz szenet

1

Ha mázlista vagy akkor egy üveg olvasztó műhelyben dolgozol. Ha pedig nagyon szerencsés akkor van időd ott vízipipázni. Persze ha nagyon, de nagyon mázlista vagy akkor még engedélyezett is a dohányzás. Miért is? Nézd meg ezt a videót. Mire nem jó egy olvasztó fúvóka.

Lehet tippelni a hőfokra, hogy vajon mennyit produkálhat az a gázláng. Így otthon biztos nem izzítasz szenet. Ettől még a cocobrico szén is megadná magát másfél perc alatt, még egy egész kocka is. A videón szerintem Coco Coal természetes szén van, a formájából tippelve. Mindegy, nem is fontos milyen szén van ott, a lényeg, hogy természetes és ennek ellenére ez a láng seperc alatt izzítja. Otthon így biztos nem izzítasz, bár milyen gyors és kényelmes is lenne?

Majdnem elfelejtettem, miért is mondtam üveges műhelyt. Ezt a gépet használják a modernebb üvegtechnikai üzemek egyes speciális formájú termékek előállításához. Tehát minimum 2000 fokos a láng. Ami még durva, hogy a láng szóró fejének be kell melegednie, ez sem kispályás gépre vall.

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply