A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Idiótaság a köbön

0

Néztem 1-2 hete a fórumot és mit látok egyik témában? Nem emlékszek már ki volt az a vicces kedvű elmebeteg, (Előkerült, önként jelentkezett azóta  :tongue: .KiKi. volt az elkövető.) aki egy műanyag csali halat belerakott a tartályba és úgy pipázott. Ezen Kokoviccsal viccelődtünk majd fogadtunk, hogy kap tőlem egy kis doboz Al Fakher vízipipa dohányt, ha tesz a tartályba egy tengeralattjárót és egy hajót. Ez a bolond meg is csinálta egyből. 😆

Sajnos nem nyerte meg a doboz dohány, mert a hajó is alámerült jócskán így 2 tengeralattjárója volt. Ámbár pszihopata ötlet, de mókás. Heba filterrel még akár működhetne is a dolog.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy küldjétek el a Kapcsolat menüpontba, hogy ti eddig milyen extrém, különc, vicces tárgyakat tettetek, találtatok a vízipipa tartályába. Nálam egyszer például egy poszméh esett a tartályba, azonban sajnos már rajta volt a test és már izzítottuk a tömést. Szegény nem bírta sokáig és a sárga csíkjai is eltűntek.  :blush:

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy élő hal tartályba helyezése állatkínzásnak minősülne, mielőtt még bárki is kedvet kapott volna ilyen marhasághoz. :cheerful:

Share.

Leave A Reply