A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Ismét egy tapasztalt 12 éves

5

Egyre több idióta videót lehet látni. Most következő videónk hetye töltötte fel. Láthatunk benne egy ifjú Balázs Pali hasonmást, ki megmutatja nekünk, hogyan is kell megtömi a kerámiát.

Háááát. Majdnem jó. Csupán annyi hiba van a dologban, hogy az alugyűrűket 2 alufólia réteg közé kell tenni, nem a dohányra. Ugyan is a dohány picit megsüllyed és így már is értelmét veszik a kis golyók. Ráadásul a golyók mivel fémből vannak, így vezetik a hőt és az alufólia golyók környékén előbb megég a vízipipa dohány.

Amúgy a sárgabarackos Nakhla dohány tényleg finom. :cheerful: Bár a minőségi jelzővel szembeszállnék…

Share.

5 hozzászólás

  1. még jó hogy gyerekekenek dohányozni minden formában tilos ! árulni dohányt  nekik tilos és a szülők meg felelőtlenek!  

    16 év fölött még szemet huny az ember! mi is akkor kezdtük a középsuliban a dohányzást ! 🙂
    de akkor még pont nem volt tiltva 18-év aluliaknak !

    lassan már  első  általános iskolás gyerek fog felrakni Vp használatárol videókat a netre ! 

    nem tudom hogy sírjak hogy ide jutottunk vagy hogy nevessek! 🙂

  2. Azért a szén gyújtásánál meg kéne várni amíg az egész körbeég, mivel ha azt a bizonyos réteget ami a külsején van leszívod (a fekete) elég kellemetlen íze van. Valamint szerintem az alufólián sokkal több lyukra lenne szükség. Nem árt várni 3-4 percet a szén felhelyezése után. Nem láttam teljesen jól, de a kerámiát sosem tömjük púposra. Mondom ezt úgy, hogy még sosem pipáztam, ma fogom kipróbálni a sajátomat :). Nem szeretnék okoskodni 😮

Leave A Reply