A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Valentin nap pipás módra

0

Jó tudom, Valentin nap Február 14. hivatalosan, azonban jobb később mint soha ezzel kapcsolatosan is írni. Ugyebár ez a szerelmesek napja. Egy Amerikából elindult ünnep, mely lényegében az ajándék üzletek forgalmának fellendítését szolgálta, szolgálja. Persze ne legyünk ilyen szkeptikusak!


Nézzük a jó oldalát. Ilyenkor nem feltétlen kell venni semmilyen ajándékot. Illetve egy apróságot igen. Egy kis rózsás vízipipa dohányt. Ajándék vásárlás helyett inkább készíts egy kis süteményt, egy finom teát ami passzol a rózsa illatához, ízéhez. Ha ezek már mind megvannak akkor hívd át a barátnőd és élvezzétek együtt a finom dohányt, a teát és süteményt, beszélgessetek és nosztalgiázzatok is ha gondoljátok.

Ha már vége az első tömésnek és valami újra vágytok, akkor próbáljátok meg keverni, mix-elni a dohányokat. Vannak olyan dohányok amik kifejezetten a Valentin napra készülnek és különböző fantázia neveken futnak. Aki hozzá tud jutni az bátran vegyen ilyen gyári keverékekből és tegye még feledhetetlenebbé a Valentin napot, őrült költekezés nélkül.

Share.

Leave A Reply