A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Frissült a Vízipipa blog!

A Vízipipa Blog .com mindig érdekes és hasznos anyagok mutat nektek. Legyen az hasznos vízipipás tanács vagy egy vicces videó. Azonban néha a blognak is szüksége van egy kis karbantartásra. Ugyebár a Word Press blog motorja viszi az oldalt és ezt is folyamatosan javítják, nem is beszélve a sok kiegészítőről, amik oly élvezetessé teszik ezt a blogot a tartalmon kívül!

A mai nap délelőtt frissítettem több fontos kiegészítőt, úgy nevezett plug in-okat. Így a blog stabilabb, gyorsabb és biztonságosabb lett. Igyekszem mindig lépést tartani a verzió számokkal. Így jelenleg Word Press 2.9.2-es verzióval fut a blog.

Ha már a Word Press -ről beszélünk, akkor szeretnék köszönet mondani a sok segítségért és profi tanácsért a WordPress Fórumnak! Magáról a blog motorról is szólnék pár szót. Először is magyar nyelven is elérhető, a fordítás nagyon jó. A kezelhetőségét illetően hihetetlenül jó. Az admin felületen minden logikusan van elhelyezve, mindenhol bő információval ellát minket a rendszer. Emellett elegáns a megjelenés is. Apropó megjelenés! Itt, a vízipipa blogon egy egyedi sablon van. Ami azért jó, mert másik oldal nem nézheti így ki. Persze tekintettel arra, hogy eme blogrendszerbe bármikor könnyen, akár 1-2 kattintással hozzáadhatunk másik megjelenést, külsőt. Több millió ilyen sablon van az internet világában és 90%-uk ingyenes. A Word Press és a hivatalos oldalról letölthető összes kiegészítő, sablon – megjelenés és minden más teljesen ingyenes! A blogmotor üzembe helyezése igen könnyű. Sokan csak úgy ismerik: “Az 5 perces telepítés.” és nem is véletlenül. Igen biztonságos és, hogy finoman fogalmazzak: Elég durván népszerű a fentebb kiemelt előnyök miatt. Annak aki nem akar a telepítéssel bajlódni, annak tudom ajánlani a PipaBlog.hu -t, a Pipás blog szolgáltatót. A honlapjuk még nincs kész, de a rendszer már üzemel és több vízipipa fórumos tagnak van ott blogja. Aki szeretne csak regisztrál ott és már kész a saját blogja. Csak választ egy sablont hozzá, belenéz a beállításokba és mehet is a blogolás! Ha valami gond lenne akkor írtok email-t és megoldják.

Share.

Leave A Reply