A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Egybe olvadás, új kor

0

Mint bizonyára észrevettétek, a Vízipipa Fan weboldala szőröstül, bőröstül megújult. A régi weboldal nem volt már nagyon megfelelő, hiszen sem a kor elvárásait, sem pedig a felmerülő igényeket nem tudta követni, ellátni. Ezért a régi Joomla alapú oldalunkat nyugdíjba küldtük, több éven keresztül szolgált hűen, megérdemli a pihenést. Helyette a WordPress motorja dobog immáron az oldal alatt, mely egy új, modernebb és letisztultabb megjelenést kapott. A Vízipipa Blog színvilágát tartottuk meg, melyhez kevertünk azért a régi vonalakból is. Reméljük elnyeri tetszésetek az új külső!

Mi változott még? Akik a blogot próbálták meglátogatni, bizonyára észlelték, hogy a Vízipipa Fan jön be. Igen, szándékosan. Anno a kezdetekkor tele voltunk ötletekkel, lelkesedéssel és témakörökkel, melyekről írhattunk. Ezért a fő weboldalt szétválasztottuk és lett mellette egy blog is. Ebből nőtte ki magát a Vízipipa Blog. Aztán teltek az évek és egyre kevesebb újdonság, említésre méltó esemény volt. A blog szépen lassan átment egy teszteket tartalmazó oldalba. Majd ahogy csökkent a lelkesedés, fogytak a cikkek,csökkent az aktivitás. Az alacsonyabb kedv (és a fogyó témakörök, mert 1 dolgot 2x kivesézni fölösleges) pedig érződött, hiszen két nagy vízipipás oldalt egymás mellett üzemeltetni és bővíteni, nagy feladat. Most eljött az ideje, hogy a Blog és a Fan újra egyesüljön. Mindkét oldal tartalma elérhető, noha előfordul, hogy keresni kell, de megvan. A döntés a két oldal fúziójáról már 1 éve megszületett. A hosszan tartó folyamat az amúgy is kevés időből vett még el. El is értünk a fő okhoz. Amíg az ember egyetemista, rengeteg ideje van. Most már dolgozok egy jó ideje, így harmad annyi időm sincs. Persze feladni nem fogom, de a két oldalt az elvárt szinten frissen tartani nem tudnám. Ezért összejönnek és így egy oldal lesz, amin viszont igyekszem minél gyakrabban friss tartalmat felmutatni.

Például több régi, elfelejtett cikk is elkészült, melyek az új oldalon már láthatóak is. Összesen vagy 20 új cikk került fel, tehát most szinte minden megújult, bővült, érdemes nézelődni az oldalon. A tesztek kategória immáron szép, rendezett formát kapott és külön kiemelten található a videós galériánk. Bővült a vízipipa vásárlást segítő részlegünk is. Ezen felül sok újdonsággal fogunk még jelentkezni! 😉

Share.

Leave A Reply