A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Az ilyenek miatt…

12

Találtam egy videót keresgélés közben. Sikerült egy különleges videót találnom. Különleges, mert bemutatja, hogy miért is ítélik el a vízipipát, miért is lett olyan nagy divat.

Szánalmasnak tartom és elítélem az ezekhez hasonló 12-14évesek megnyilatkozásait. Ezeknek nincsen szülője? Valaki kezdje már el nevelni őket, ha eddig még nem tették meg.

Share.

12 hozzászólás

  1. Nem tudom hány évesek ezek én most leszek 15 3 éve próbáltam először de még akkor se voltam ilyen balfa** nem tudom ezeket a nyomikat ki neveli de mind fogyatékos meg kamion fasz tiszta idegesítő hogy ilyen kis nyomorékok kezébe pipa van és még a kúltúráról sem tudnak semmit sok balfék nyomorék hülyegyerek egy pipával de az első slukknák kiköpik a tüdejüket

  2. szerintem sem helyén való hogy gyerekek pipáznak, de hát ha valami divatcikké vált akkor előfordul hogy kiskorúakhoz is eljut. Amúgy a kis srácok fogékonyak a “tiltott gyümölcsre”. És sajnos nem minden helyzetben van ott a szülő hogy helyretegye a dolgokat. Mellesleg spam nevű kölök seggén is tojás lehet.
    Dohányt piát elzárni a fiatalság elől.. :angel:

Leave A Reply