A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Bezár a vízipipa mánia

5

Tegnap kaptam az alábbi email-t, a VízipipaMániától, hogy végkiárusítás van náluk. A levelet tovább olvasva egy rövid, de lényegretörő szöveg volt. Nem volt hosszú életű a Vízipipa mánia. Nem sikerült megoldaniuk az internetes dohány rendelést, ahogy ígérték. Továbbá az árak sem voltak túl jók és a kínálatban sem volt túl sok kiemelkedő minőségű termék.


Horváth ‘vizipipaológus’ László már egy ideje a hírlevélhez nem csatolja a fényképét.. Vajon miért?

Érdekesség, hogy az elején sokat foglalkoztak a vásárlókkal, videóbemutatókat készítettek. December elejétől azonban már csak 1 blogbejegyzést írtak, videót egyáltalán nem készítettek és az email-ekre sem reagálnak, telefonszámuk pedig nem él vagy kikapcsoltat jelez a rendszer. Se Twitteren, se Facebook oldalukon sincs már új bejegyzés. Ami friss üzenet van, azt is mások írták. Érdeklődnek, hogy mi van a nyereményjátékkal. Milyen nyereményjátékkal? Amivel egyszerűen nem törődtek. A beígért Msn live és facebook akcióval, nyereményjátékkal. Szép dolog szimplán csak ‘elfelejteni’, elég sok embert palira vettek.

A webáruházukba már a dohányok sincsenek kint, valószínűleg Félix Péter őket is megtalálta. A maradék termék ami még van: tömítések, pár kerámia, pár természetes szén. Ami van az most elfogadható áron van, bár kérdéses, hogy mikorra szállítják ki. (Ahogy olvastam a panaszoknál..)

Nézzük most az igen rövid hírlevél szövegét:

(Nevem), sajnos elég hamar eljött az ideje a vízipipamánia végkiárusításának.

Siess a webáruházba, mert minden megmaradt termékünket közel 50 %-kal olcsóbban rendelhetsz meg, de csak a készlet erejéig!

Egy érdekesség: A kínálatukban ott van az az öngyújtó, amit Horvát László, a vízipipa mánia vezetője az egyik videójában úgy fikáz. Érdekes, hogy miért árulják akkor azt amit silánynak tartanak. Vajon más termékről is íy gondolja, csak nem mondja ki?

Share.

5 hozzászólás

  1. Tisztán látszott, hogy a karácsony előtti felhajtást és vásárlási lázat akarták meglovagolni. Karácsony környékén volt a legutolsó cikk az oldalukon, onnantól kezdve pedig sz@rtak a nagyérdeműre, tipikus pénzhajhász sz@rházi hozzáállás.
    Minősíti őket.

Leave A Reply