A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Blognak szüksége van rád

8

Üdv! Szeretném ha véleményt mondanátok erről a vízipipa blogról. Érdekelne minden kis apróság, ami tetszik vagy a szemed szúrja. Fontos lenne abból a szempontból, hogy pár változást – fejlesztést készítünk elő és szeretnénk ha minél inkább a Ti szájízeteknek felelne meg a blog!

Így kérlek, hogy fejtsétek ki a véleményeteket, hogy miért tetszik és miért nem. Minden kis apróság érdekel, a betűszínétől kezdve az írások megfogalmazásán át a képekig minden! Minél részletesebb véleményeket kérnék, tényleg minden kis apróságért mos be lehet szólni és megmondani a ‘frankót’.  Lehet ide írni kommentbe, nem fogok semmi negatív kritikát törölni, cenzúrázni. Aki viszont regisztrált tag a vízipipa fórum-on az ott is megírhatja a véleményét a megfelelő témában.

Most legyen nagy a szátok. 😉

Share.

8 hozzászólás

  1. Na hát akkor kezdeném is sYska 🙂 Nekem az nem tetszik.. hogy mostanában alig van szerkesztve a blog.. ha tudsz.. szerintem kérj fel pár embert.. akik csinálgatják.. frissítik. stb.. több lenne a bejegyzés.. többen néznék a blogot.. 🙂 A fogalmazásokkal nincs probléma.. az oldal kinézetével sincs.. Szóval.. részemről ennyi 🙂 a többiek majd kifejtik a többi kis apróságot.. 😀

    Üdv:ptRk (Patrik) :blush: :happy:

  2. Az április elég húzós hónap volt nekem és emiatt nem volt időm. A társszerkesztős megoldás pedig eddig minden hasonló oldalnál kudarcot vallott. Legyen az a Center blogja vagy az eu-s diktatúra klubb.
    Mások hibájából tanulva, ezen a vízipipás blogon nem fogok más embereket alkalmazni.
    Most vizsgaidőszak előtt van kis időm, így május első hetében minden napra már írtam valami érdekes, hasznos bejegyzést. 🙂 Érdemes naponta benézni vagy a blog rss csatornájára feliratkozni.

Leave A Reply