A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Már megint Félix Péter és a füstirtása

10

Már megint jött Félix ‘Pöcs’ Péter és ismételten feljelentést tett vízipipás weboldalak ellen. Jelenleg a célkeresztben a Vizipipafan.com és Vizipipadohany.com van. A feltételezett ‘tettes’ R. Tamás.


Itt éppen a Zsidó kisebbség dohányosai ellen tüntet nyilván valóan.

Az ügy szeptember 24.-ikén indult és előreláthatólag 5+22 nap múlva lesz valami fejlemény az ügyben. Amit nem értek, hogy a fentebb emlegetett két domain nem R. Tamás tulajdonát képezik, így minek pattog itt fölöslegesen ez az alkoholista pöcsfej? Miért nem látja be végre: A vízipipa otthoni dohányzás vagy szabadtéri. Nem bosszantom a buszmegállóba álló másik 20 embert 1 büdös szál cigarettával. Inkább próbálja meg a vidéki városok mintáját hozni, hogy a tömegközlekedési járművek megállójában betiltották a dohányzást. Íme egy hasznos feladat te pöcs, ha már nem tudsz rendes emberként dolgozni.

Frissítés! Félix Péter ha ezt olvassa vagy szeretnétek neki elfoglaltságot adni, akkor mondjátok meg neki a vízipipa mánia oldalát. Dohányképek egy magyarországi szerveren és dohány árusítás. Ejnyeee!

Share.

10 hozzászólás

 1. Meg kell érteniük,hogy dohányárut interneten, sem reklámozni, sem értékesíteni nem lehet a hatályos jogszabályok értelmében. A vízipipázás ellen sajnos a jog eszközeivel nem tudunk fellépni, noha veszélyesebb az egészségre,mint a cigaretta. Megértem, hogy azok akik más emberek egészségének veszélyeztetéséből élnek, haragszanak rám. Élhetnek a vízipipa árusításából , hiszen ez momentán legális. De azt azért nem árt tudni, hogy ha 18 éven aluliaknak nem lehet dohányárut értékesíteni, akkor az internetes értékesítés is értelem szerűen tilos. Ha a Grtv. 19. (1) bekezdése szerint tilos a dohányáru reklámja, akkor ez értelemszerűen az internetes reklámozásra is vonatkozik. Tehát dohányárunak sem a fényképét, sem az árát, sem a márkájának a nevét nem lehet megjeleníteni a honlapon. Már megszoktam, hogy dohányárus ellenfeleim durván becsmérelnek, ezért e primitív kirohanásokra, a zsidózásra, “pöcsfejségre” most nem is térnék ki. Ez szimpla bűncselekmény, ami ellen megfontolom a jogi fellépést. Csak a honlap félretájékoztatott olvasóinak említem, hogy egyáltalán nem iszok alkoholt, nem tudom az átkozódó honnan vette ezt az információját.
  Üdv: Félix Péter elnök
  Füstirtók Egyesület
  U.i.: Legutóbb a Centrum Kft-t kaptuk el, talán rájuk tudjuk bizonyítani, hogy csalással szedtek be az autósoktól több százmillió forintot az évek során.
   
   

 2. sYska

  Apropó, kedves Félix Péter!

  A demokrácia alapja a szabadság, ha nem korlátozom ezzel mások szabadságát Igaz?

  Azzal, hogy valaki leírja egy dohányról a magán véleményét és ezt egy publikus felületen teszi, miért is sért törvényt? Kötelező másoknak odamenni és elolvasni? Nem.

  Ezt még is hogyan? Demokrácia van, de véleményt nem mondhatok/írhatok publikusan?

  Az egy dolog, hogy a dohányzás káros, még a vízipipa is. (Hogy mennyivel már más kérdés, de mint aktakukac biztosan ért a biokémiához.) Mindannyian értjük és elfogadjuk ezt a kockázatot. Kényszerítünk másokat arra, hogy vízipipázzon? Nem.

  Azonban a magán vélemény leírásának és publikálásának a jogát had tarthassuk már meg!

  Egyszerűen szánalmas ez az egész rendszer, hogy a demokráciát a földbe tiporják és ilyen ‘pöcsfej’ (csak, hogy ne kelljen újabb jelzővel illetnem, nehogy megsértődjön) alakoknak kedvez az egész. A becsületes állampolgár meg a véleményével együtt ott rohadjon meg ahol van. El van nyomva és a hobbya az legyen, hogy a túlórázik a munkahelyén, hogy még több adót fizethessen vagy az esetleges oktalan bírságot fizethesse. Nagyon szép helyzetkép az országról és az egész törvénykezésről.

  Főleg olyan törvény alapján pereket, végzéseket indítani ami még az alkotmánybíróság tagjai szerint is hibás. Nevezem, igazi ‘pöcsfej’ maga, hogy az ilyen hibás törvények adta lehetőségekkel él. Végül is… munkára úgy sincs ideje a sok per miatt, plusz büdös dolog a rendes kétkezi munka. Ebből biztosan szépen megél…

 3. sYska

  Tisztelt Félix Péter!

  A ‘pöcsfejséget’ a saját viselkedése hozta. Nem szokásom bárkit ok nélkül ilyen szóval illetni. Amúgy a zsidózás úgy érzem jogos lenne, mivel Ön volt aki zöld színű egyértelmű csillagos kitűzővel tüntetett. (Ismételten egyedül…) Szóval ha az interneten lévő képek alapján ‘zsidóztam’. A turul szobor letakarása után pedig megkérdőjelezném, hogy egyáltalán az országban tartózkodhatna-e.

  Amúgy elárulnám Önnek:

  Semmilyen anyagi hasznom nincs. Sem boltom, sem webáruházam nincs. Nem reklámozok és nem árulok semmi dohányterméket! (Sőt, igazából mást sem.)

  Küldhetek Önnek email-t, hogy mely 2 internetes oldal árul még dohányt a net-en. Piszkálja őket, nekem nincs üzletem, profitom ebből.

   

  (Apropó, egy kérdés: Az apróhirdetés mibe tartozik?)

  Amúgy az internetes értékesítésnél is meg lehetne oldani, hogy egy felnőttnek lehet csak átvenni a csomagot és ezt aláírással kelljen igazolni. Ezzel szerintem Ön is tisztában van, csak éppen elfogult túlságosan.

  Ön nem az ellen küzd, hogy a fiatalok dohányárut vásárolnák (illetve ez ellen is, mert ez csúnya dolog, de ez csak másodlagos..) hanem személyes harcot vív a kisemberekkel. Sajnos a törvény maga alá fát, mivel egy kalap széklet.

  Lásd dohánytörvény: Tilos leírnom azt, hogy 50g-os epres. Azonban hány ilyen kiszerelésű és ízű tea van? Egyszerűen hibás a törvény és leszarják, maga pedig Örömmel kihasználja ezt.

  Miért a kis embereket cseszegeti? Miért nem képes a nejével és családjával tölteni otthon az időt? (Már ha van aki a viselkedését hajlandó eltűrni.)

  A Cenrtrum kft-s ‘kapáshoz’ gratulálok, az a cég tényleg olyan is volt. (Bár nem értem mi közük van a füsthöz, max annyi, hogy a parkoló autó nem bocsájt ki füstöt, gázt.) Ne akarjon az emberek megmentője lenni…. Nincs meg hozzá a .. profilja. 🙂

   

  Amúgy egy kis munka (és szórakozás) Önnek: (kiemeltem a fontosabbakat, mert aranyos vagyok és mindegyiknél a képen felismerhető a márka)

  Dohányreklám:
  Dohányreklám: https://hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=25478&kat=9
  Dohányreklám: https://www.hirextra.hu/2007/11/27/tudo-a-dobozon/
  Dohányreklám:
  – Dohányreklám: https://retronom.hu/index.php?q=node/7791
  – Dohányreklám: https://www.szatmar.ro/Magyar_cigarettacsempesz/hirek/21408&cat_id=13
  Dohányreklám: https://homar.blog.hu/2008/04/03/igy_megy_ki_a_divatbol_a_pall_mall
  – Dohányreklám: https://atomblog.blog.hu/2008/12/17/a_fustbe_ment_terv
  – Dohányreklám:
  Dohányreklám: https://logout.hu/cikk/elektromos_cigaretta_bemutato/nyomtatobarat/teljes.html
  Dohányreklám(Ez csúcs törtvénysértő): https://index.hu/gazdasag/magyar/cigi060609/
  – Dohányreklám:
  – Dohányreklám: https://kapos.hu/hirek/kek_hirek/2010-01-20/tobb_mint_5000_doboz_szerb_cigarettat_foglaltak_le_a_vamosok.html
  – Dohányreklám:
  Dohányreklám: https://www.rtlklub.hu/hirek/bunugy/cikk/282425
  – Dohányreklám: https://hirszerzo.hu/belfold/84564_elrettento_kepek_kerulhetnek_a_cigarettas_d
  Dohányreklám: (Tudobeteg.hu-t FELTÉTLEN JELENTSE FEL!)
  Dohányreklám: https://hu.wikipedia.org/wiki/Marlboro
  ( A wikipédián bizony sok dohányos kép van. Plusz még több márka megjelenítve… Kérem perelje be a wikipédiát is!!!!!!!!)
  Dohányreklám: https://www.nato.int/docu/review/2009/Organized_Crime/Transnational_Trafficking_West_Africa/HU/index.htm
  Dohányreklám: https://www.delmagyar.hu/kecskemet_hirek/harommillios_cigarettafogas_a_hataron_/2191515/

  Aztán még, a Google képkeresőjét és még az internetes oldalak 20%-át. Kellemes perekben gazdag újévet kívánok, remélem nem fog unatkozni!

  Ezekből a linkekből amúgy látszik, hogy még a legnagyobb hírportálok SEM tartják be ezt a törvényt. Maga pedig nem mer nekik támadni, csak a kisembereknek….. Ez már inkább személyes hadjárat, mint sem ‘jó fej vagyok és az egészséget szolgálom’. Ezt már maga is beláthatná. Már rég átesett a ló túloldalára… Ez már a szánalmas kategória.

  Üdvözlettel:
  sYska

 4. Kedves Félix Péter Úr!
   
  Az imént meglátogattam a felixpeter.net domain-t, amely a Füstírtók Egyesületének internetes portálja. Meglepődve láttam, hogy az oldalukon megannyi dohánytermékkel kapcsolatos kép található melyen tisztán látszik a termék megnevezési illetve márkája. Ezen tények alapján érdemes lenne saját maga ellen is pert indítani.
  Viccet félretéve.

  Tisztában vagyok azzal, hogy oldalukon az adott képek illusztrációként illetve tájékoztató jelleggel láthatóak. Elvakultságát félretéve beláthatná, hogy ez a vizipipafan lapcsalád esetében is így van.
  Tisztelettel
  JimClark

Leave A Reply