A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Országos vízipipa találkozó

2

Épp kellemesen szívom a menta és szőlő mix dohányom, amikor eszembe jutott, hogy otthon egyedül ülve nem az igazi. Jobb lenne a szabadban barátokkal megosztva vízipipázni. Lassan itt a nyár és ilyenkor szokott lenni egy országos találkozó. A mostaniról csak annyit lehet tudni eddig, hogy a dátuma július 24. és kész.

szombathelyi pipasok 2009

Mást még nem, de remélem hamarosan lesznek bővebb információk is. Amikor kutakodtam, rábukkantam a régi szombathelyi pipás tali képeire, amit most megosztok veletek. Ezek 2008-as fotók. A teljes galériát a fenti képre kattintva nézhetitek meg. Sajnos nem túl nagy méretűek, azonban tűrhetőek így is.

Akik a 2009-es képekre kíváncsiak, azok erre a lenti a képre kattintsanak.

2009-es résztvevő nagyobb városok: Budapest, Marosvásárhely, Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred, Békéscsaba, Bogács, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Felsőörs, Gyenesdiás, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hévíz, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Karcag, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kisvárda, Komárom, Mátészalka, Miskolc, Mohács, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Sarkad, Sárosd, Siófok, Sopron, Szeged, Szombathely, Szentes, Székesfehérvár, Szekszárd, Szigethalom, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Vác, Várpalota, Veszprém.

Share.

2 hozzászólás

Leave A Reply