A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Tartályból a gyomorba? NE!

0

Fórumba jött pár órával ezelőtt a következő kérdés:

Olyan kérdeésem lenne hogy ha az üvegbe nem vizet hanem mondjuk Becherovkát öntünk, a pipázás végeztével meg lehet-e inni vagy valamien módszerrel iható állapotba lehet-e hozni az üvegben lévő löttyöt.
(Mi fenyőpálinkával próbálkoztunk és vaníliás dohánnyal ami nagyon finom lett de sajnáltuk elönteni a pálinkát. így vetődött fel a kérdés.)

[singlepic=8,120,70,,left] Sajnos azt kell mondanom, hogy ki kell öntsétek a pálinkát. Az tartálbyan lévő folyadék (alap esetben víz) a pipázás végére elszineződik, sárgás árnyalatúvá válik. (Esetenként vörösesre, ez akkor fordul elő amikor a dohány nedve lefolyik a kerámiából a testen kereszül.) Bizonyára amikor cserélitek a vizet, érezni szoktatok egy igen kellemetlen és erős szagot. A tartály belsejének van ilyen szaga. A lerakódott és vízben megszűrt káros anyagok és szennyeződések szaga ez. Minthogy káros anyagokat és egésztelen szennyeződéseket tartalmaz, így A TARTÁLYBAN LÉVŐ FOLYADÉKOT MEGINNI TILOS!

Pontos információkkal nem rendelkezem, azonban még is csak káros anyagokat tartalmaz… Inkább használjunk sima vizet a tartályba és a drágább italokat külön igyük a pipázás közben kortyolgatva.

Share.

Leave A Reply