A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vásárlási kis körtúra Budapesten

7

A mai napon egyik kedves barátomnak akartam Tropicana ízű dohányt venni. Gondoltam akkor már meglátogatok több boltot is. Elsőként a SultanCenterbe látogattam. Végig néztem a dohányok árait, a vízipipa kínálatot és áraikat és mindenféle új terméket. A dohányok árai átlagosak. Most az akciók inkább magukra a pipákra helyeződnek. Nagyon szép új pipák érkeztek, bár az áruk is megvan. Amin nagyot néztem az egy új termék volt, melynek segítségével az alufóliát 1 mozdulattal kilyukaszthatjuk szépen, formásan, egymástól egyenlő távolságra. Amin ismét kikerekedett a szemem az ennek az ára, mely 1000 Ft volt. A szén továbbra is elég jó áron kapható és egyes ízű 250g-os Nakhla dohányokra is nagy akció él még.Kiegészítők és pipák terén itt a legnagyobb a kínálat.

Következő állomásom a Blaha Lujza tértől nem messze lévő (Wesselényi és Blaha között) Keleti Fűszer és Édesség bolt. Nakhlák ára egész jó, a szén itt a legolcsóbb bár nem számottevően. Pipa kínálat szegényes, inkább egyszerű pipákat lehet kapni, viszont azokat jó áron. Kiegészítő és pót alkatrészekből viszont csökkent a kínálat.

Harmadik állomásom a Leielina volt. A pipa kínálat szép volt, dohányok árai átlagosak. Azonban a Prince Molasses márkájú felső-közép kategóriás dohány ára itt meg egyezik a középkategóriás Nakhla árával. Nem volt sajnos 250g-os Tropicana-s ízű csomag, így 5db 50g-os csomagot kaptam a nagy áráért. Nagyon örültem és hálás voltam, hisz így jobban jártam. Így biztosan nem fog kiszáradni mind a 250g. A bolt ikább szír pipákra van szakosodva. Igen szép szívócsövek kaphatók, melyek mind egyiptomi mind szír pipákhoz jók.
Most csak a nagyobb budapesti boltokba néztem be. Akinek van valami hasonló beszámolója vásárlásairól írja meg bátran!

Share.

7 hozzászólás

Leave A Reply