A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa nagykönyv

7

Az Attention Studios (korábbi kiadó: Pipa köre) kiadta a Vizipipa Nagykönyv 1.5-ös verzióját. Az új verzióban szebb és érthetőbb képek, valamint új tippeket találhattok. – Írja Gleri a blogjában. Mi is ez a könyv, ebook? Régebben botlottam még ebbe a pdf fájlba és mikor belenéztem, beleolvastam, csupa hasznos tanácsokat találtam. Nem olyanokat amik más oldalról vannak egy az egybe átmásolva, nem is olyanokat amiket az ember az első vízipipázás után leszűrhetne. Rendes, jól megfogalmazott ötleteket, tanácsokat. Gondoltam is, hogy kiteszem, de csak csúszott.. csúszott és ki is ment a fejemből. Aztán véletlenül rátaláltam ismét.

Időközben még bővült is ez a kis könyv! 1.0-ról, 1.5-re lépett amit nem kis előre lépésnek nevez a készítő. Tisztább képek, átfogalmazott szövegek jellemzik az új vízipipa nagy könyvet. Érdemes ránézni és beleolvasni, kezdőknek mindenképpen! Köszönjük az Attention Studios-nak!

Vízipipa nagykönyv megtekintés letöltés.

Share.

7 hozzászólás

  1. Én is belelestem. Kezdőknek egész jól összeszedett kis jegyzet, viszont van néhány helyesírási hiba, amit a következő verzióra ki lehetne javítani, a szlengcuccokhoz nem tudok mit szólni, ez már sajnos olyan szubkultúra terméke, melyet nem vágok, ennek ellenére érdekes, és megéepő. A kezdeményezés pedig mindenképp örvendetes és támogatandó.

Leave A Reply