A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Fejlesztés a fórumba

3

A szavazásra igen gyorsan érkeznek voksok (nagy örömömre) és eddig elég egyöntetűen a fórum áll nyerésre. Ennek okán volt némi kis szabadidőm és egy újabb kényelmi funkciót építettem a fórumba egy mód segítségével. Az újdonságot a kezdőoldalon láthatjátok egyedül, a felső menüsor alatt a felső banner fölött.

A mód maga kiírja, hogy mely témákba írtak utoljára üzenetet és ha a téma címére kattintotok akkor az utolsó üzenethez ugrik és egyből azt látjátok. Így nem kell végig görgetni az alfórumok listájánál. Azoknak akik nem használják a fórum rss csatornáját, örülni fognak ennek a kis átalakításnak.

(Nem sokára – talán még ma – lehet, hogy még 1 mód kerül telepítésre, beépítésre, mely a könnyebb tájékozódást teszi lehetővé.

Share.

3 hozzászólás

  1. Csao.

    Ne haragudj, tudom, hogy sokat szenvedtel vele, de szerintem ez felesleges 🙂 Ugyanis ott van a forumban felul az “Uj hozzaszolasok” gomb, amivel tokeletesen ugyanezt az eredmenyt ered el. Es egy esetleges nagyobb aktivitas soran ez az uj mod amugysem tudna megmutatni az osszes olyan temat, amiben hozzaszolasok szerepelnek.

    Udv es bocs megegyszer 😀

Leave A Reply