A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Országos vízipipa találkozó 2011

4

Legutóbb 2 éve volt utoljára országos vízipipa találkozó, emlékeztek még? Az egész lényege, a kulturált vízipipázás szokásának népszerűsítése, illetve a helyi csoportok közötti kapcsolatok, csoportosulások javítása. Bárki szabadon részt vehet a rendezvényen, hivatalos szervező gárda igazából nincs. A helyszínek szerte az országban vannak, minden nagyobb városban lettek önkéntesek által kijelölt pontok, ahol leülhetnek az ország vízipipásai és egy kellemes délután, finom dohányok útján cserélhetnek tapasztalatot és beszélhetik meg az élet nagy dolgait. 🙂

2011. Június 25. – Szombat 14:00-tól

Országos vízipipa találkozó!

Országos vízipipa találkozó 2011 plakát

Most pedig kiemelnék néhány nagyobb helyszínt, az országos vízipipa találkozó pontjai közül: Budapest, Veszprém, Szeged, Szekszárd, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Siófok, Pápa, Baja, Fonyód és még sok más városban. Természetesen az országos vízipipa találkozó több helyszínnel rendelkezik, ezeket ezen a térképen nézhetitek meg. Az országos vízipipa találkozó kezdéséig még lehet jelentkezni a Facebook-os eseményen (bár nem kötelező, bárki jöhet mint fentebb említettem) és ott akár lehet saját városodba is helyszín megadni! A budapesti helyszínről képekkel mindenképpen, de videóval is igyekszünk majd bemutatni.

Szeretném megkérni a különböző városokban lévő résztvevőket, hogy ne hagyják otthon a fényképező gépüket! Régi szokásunkat szeretnénk folytatni, miszerint minden országos találkozón készült képet összegyűjtünk a képgalériánkban, így a 2011-es országos vízipipa találkozó képanyagát is szeretnénk kitenni. Így fotózzatok bátran és küldjétek el a syska1988-kukac-gmail.com -os email címre! A régebbi vízipipa találkozó képgalériát itt megtekinthetitek.

Share.

4 hozzászólás

Leave A Reply