A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Pofám leszakad… Bolt: Eldorádó

11

Már egy ideje Szegeden élek és nézelődök a helyi pipás boltok után. Legtöbb ember az Eldorádó nevű helyet hozta szóba. Nos, gondoltam elnézek oda, megtekintem a kínálatot. Főleg most monda Kormi, hogy akció van Prince Molasses dohányból. (Igen, a PM márka már egyre több boltban kapható nagy örömünkre!)

A reklám szerint 380Ft / 50g PM. Be is mentem a boltba. Kellemes hangulatú, füstölős illatú levegővel töltött hely. Inkább indiai kultúra felé hajlik a bolt. Hátsó részben láttam meg a vízipipákat. Oda is mentem egyből. Hát ne tettem volna…  A pipák árán komolyan mondom nevetni kezdtem. Dohányokat néztem, egyik asztalon volt 5-6 doboz. Gondoltam ez csak ilyen dísz. Néztem körbe-körbe sehol semmi más dohány. Találtam még 3kings holland szenet. Na ott volt az a pont amikor besokaltam. 10db-os 40milis 3kings szén ára: 980Ft/csomag. Igen jól olvassátok. Az átlag ára ennek a szénnek 450-500Ft között mozog. Itt meg 980! Azt hittem hozzájuk vágom, hogy rohadt kapzsi mocskok….. Néztem az akciós dohányokat utána. Igen, az asztalon lévő 5-6 doboz volt az. Volt 3 íz, ráadásul a leginkább népszerűtlen ízek. Nakhla is volt pár, de az ára legalább annak megfelelt az átlagnak.
Ezek után az Eldorádót nem, hogy terjeszteni fogom, de egyenesen nem ajánlott kategóriával látom el. Valami förtelmes a pofátlanság. Szánalmas őszintén szólva…..

Share.

11 hozzászólás

 1. Sziasztok
  Hódmezővásárhelyre se gyertek pipát,aromát vagy kellékeket venni…
  Én is ki voltam akadva párszor.
  De a legdurvábbat elmesélem.
  Az egyik bevásárló központba beköltözött 1 pipás, ami kicsit drága volt és kicsit sovány volt a kínálat de első nekifutásnak nem volt rossz a városba.
  Erre közvetlenül mellé beköltözött az Eldorádó nevű boltocska.
  2 hónap alatt be kellett zárni a másiknak mert tönkretette…
  Ezek után a pofátlanja elköltözött a város másik végére és most már nincs konkurencia és az árak a plafont az állam a padlót verdesi.

  Csak 1et még had írjak le.1 nyüves gumi tömítő ami 40-50 ft között lebeg itt az eldorádóban 250 ft…..

  Aki tudna segíteni annak örülnék:
  Kérlek segítsetek: [email protected]-n elérhető vagyok általában.
  Köszönöm.

Leave A Reply