A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Porsche vízipipa

4

Manapság mindenféle cég szereti elkészíteni a saját vízipipáját. Nem rég a Fumo üveg vízipipáit mutattuk be. Most egy hasonló érdekességről számolnánk be nektek, melyre Wad hívta fel a figyelmem. Az a név, hogy Porsche gondolom mindenkinek ismerős. Egy kiemelkedő autómárka, mely kocsijaiból bizonyára már láttunk akár élőben is pár modellt. Azonban most nagyon unatkozhattak vagy nem is tudom, mi adhatta az ötletet a Porsche design csoportjánál, hogy készítsenek vízipipát. Már pedig készítettek. Az alábbi képen láthatjátok is!
[onlymembers]

Porsche deisgn vízipipa

A vízipipa három anyagból épül fel nagyrészt: üveg, alumínium és rozsdamentes acél. A kinézete nagyon letisztult, modern vonalakat foglal magában. Részemről nem gratulálnék egy ilyen nagy cég formatervezőinek, mivel egy befőttes üveg is szerintem hasonló tervezéssel készül mint ez. Igazán vihettek volna bele valami extrát, valami hullámos vonalvezetést.[/onlymembers]

Az áráról nincs információ és nem is nagyon fog elterjedni. Feltehetően korlátozott példányszámban lehet majd csak kapni, kizárólag az Egyesült Királyságban pár Porsce kiegészítőket kínáló boltban.

Share.

4 hozzászólás

Leave A Reply